Bingo är störtkul. Det är ett sällskapligt spel och det är ett engagerande spel. Bingoreglerna är också busenkla. Det handlar om att få till en serie nummer enligt utgiven vinstplan för att vinna. Lyckas man så får man antingen en fast summa pengar eller en del av en progressiv jackpot som är en jackpot som bara växer och växer tills någon vinner den. Av den anledningen så kan man till och med vinna väldigt mycket pengar även fast bingo inte ses som ett hög-vinstspel.

Bingo kommer i många olika skepnader och utföranden. Detta är i synnerhet sant online. Där kan duktiga grafiker och programmerare skapa allt från superenkla avskalade bingospel, till bingospel utrustade med massor med ljud och blinkande ting. Det är bara att välja fritt efter tyck och smak.

Remommenderad bingosajt

rekommenderat_bingo

Den rekommenderade bingosajten är Svenska Spel. De har en jättebra bingoavdelning och det är få spelsajter som satsat så mycket på bingo som Svenska Spel har gjort.

Det som utmärker Svenska Spels bingo är deras chattfunktion. Spelen håller toppklass också, men det är en sådan lätt spelform för spelutvecklarna att göra bra så de flesta bingosajterna är redan utrustade med grymma bingospel. Chattvärdarna på Svenska Spel dock, är outstanding. Det är deras jobb att skapa en trivsam stämning i chattrummen under tiden som man spelar bingo. Och det blir riktigt trivsamt. Spelar man några dagar i rad så kommer man att lära känna både chattvärdarna och medspelare som också befinner sig i bingorummet. Det är mycket roligt.

Variationen är också stor på Svenska Spel. Du finner många olika sorters bingospel och det är inga konstigheter att växla mellan det ena eller det andra.

Slutligen måste vi också nämna att det är Svenska Spel vi pratar om. Det är ett av världens tryggaste spelbolag som inte kompromissar med spelares insatta pengar. Det ska kännas tryggt och säkert att spela bingo och allt anna för den delen som man spelar för pengar. Svenska Spel levererar en omatchad trygghetskänsla och får en rekommendation av bara den anledningen.