Poker är fortfarande stort online. I många år har man konstaterat att pokern är på dekis online och att det bara kommer bli mindre och mindre med tanke på att konkurrensen om pengarna har hårdnat så pass mycket. Men pokerintresset är fortfarande stort online om man jämför med hur det ser ut live. Varje dag kan du spela turneringar där du kan vinna hundratusentals kronor. Så har du tillräckligt mycket tur och skicklighet kan det bli du som blir nästa pokerstjärna även fast det förmodligen är tuffare nu än någonsin tidigare.

Poker kan spelas med av många olika typer av spelare. De finns de superseriösa pokerteoretikerna som dagarna i ända simulerar pokersituationer och räknar ut vad som är GTO, game theory optimal. Sedan finns de spelaren som sätter in lite pengar då och då och sedan bara kör på till antingen pengarna tagit slut, eller bankrullen blivit så stor att det är värt att ta ut den. Hur man än vill spela så är det i alla fall bra idé att ha en uppfattning om vad man vill ha ut av sitt spelande.

Rekommenderad pokersajt

rekommenderat_poker

PokerStars är världens största pokersajt och har varit det sedan 2006. Det finns ingenting som vi kan se som skulle tala för att PokerStars skulle bli omkörda i popularitet. Det skulle vara om Zynga och Facebook började lansera poker med riktiga pengar i stället för play money.

PokerStars leder när det kommer till att erbjuda pokerturneringar. De har de bästa turneringarna på alla sätt. Det är även sant för SNGs som är en typ av turnering fast i mindre format kan man säga. Den tredje stor spelkategorin inom poker är kontantspel. Även här är PokerStars överlägset stort. Det vore alltså med allt detta sammantaget väldigt ologiskt att rekommendera någon annan sajt än PokerStars. Nu är ju PokerStars också skattefritt för svenska spelare. Det är bara att surfa in på PokerStars.eu så får du åtkomst till världens bästa pokersajt i ett nafs.