Ska Floyd Maywheather verkligen köpa Iveys sajt?

posted in: High5action | 0

Floyd Maywheather ryktas att han ska köpa Phil Iveys sajt. Det här är vad som hänt:

1. Ett pressmeddelande går ut som redogör att Iveyleague.com ska ta in 20 miljoner dollar i riskkapital. Man ska alltså sälja en del av bolaget för att ta in pengar.

2. Phil Ivey och Floyd Maywheater är tydligen kompisar. Ivey skriver gott om Floyd på sin Twitter.

3. Floyd Maywheater svarar att man kan lära sig att spela poker hos Iveyleague.com

Detta kanske är lite väl mycket ihop-pusslande. Men jag anar att nåt är i görningen. För det första är det riktigt märkligt att Floyd twittrar tillbaka till Ivey så där. Att Ivey gör det mot Floyd är inte så konstigt. Floyd är ju en mycket större stjärna än Ivey och det är klart att Ivey är ett fan av en av de bästa boxarna genom tiderna. Men att Floyd som är känd för att vara en hård förhandlare och duktig på att få in degen twittrar till sina fem miljoner följare att de kan lära sig spela poker på Phil Iveys sajt, mitt under en tid när de försöker ta in pengar, är för mig lite misstänksamt. Jag tror inte att Ivey skulle ha betalat säg 250 000 dollar för den där tweeten. Varför skulle Floyd som är värd hundratals miljoner dollar göra nåt sånt? Jag tror inte på det. Floyd kan mycket väl ha gått in med pengar och tjänar i slutändan själv på att twittra det där.

Frågan för mig är dock inte om han köpt en del av sajten, utan om han gått in med alla 20 miljoner själv. Det vore inte helt otänkbart. Floyd kanske har tre fighter kvar i proffskarriären. Vad ska han göra sen? Jo, han lär bli en fullfjättrad affärsman är vad jag tror. Och det är definitivt en bra match mellan boxning och spel. Jag har ingen statistik på det här men jag tror att en ganska stor portion av Floyds fans också kan tänka sig att spela poker för pengar på hans sajt. Vi får väl se hur det här utvecklar sig.